Tel.:
China CNC Snel Prototype fabrikant
BOLE RP&CO.,LTD

 BETERE KWALITEIT, DE SNELLE DIENST!

 Gevorderde bijkomende productie en de snelle industriële 3D prototyping diensten voor defensie, ruimtevaart, automobiel, medisch, architectuur, consumptiegoederen en meer.

 

 

Thuis

BOLE RP&CO.,LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

BOLE RP&CO.,LTD

 

Gevorderde bijkomende productie en de snelle industriële 3D prototyping diensten voor defensie, ruimtevaart, automobiel, medisch, architectuur, consumptiegoederen en meer.

 

Het team van de stam van ingenieurs heeft decennia van ervaring met alles van voorproductiemodellen aan kleine partijvervaardiging in een volledige waaier van harsen en metalen. Strakke tolerantie, bekledingen, veelkleurige, snap-fit stukken of multi-materiaalprojecten? Geen probleem. De stam helpt cliënten producten aan markt snel, zonder wegversperringen worden.

 

Wij pogen u te helpen uw dromen realiseren en zo de frontlinie van prototypeontwerp en vervaardiging worden.

.

 

Onze vaardigheden, deskundigheid en ervaring omvatten werk in Snel Prototype, as die 5, as 3 het machinaal bewerken, SLA3D-druk, precisie het machinaal bewerken evenals Werkende Prototypen, Vacuümafgietsel, het Hoofd Bewerken, het Eindigen, Elektronika en Vervaardiging het machinaal bewerken. Wij verstrekken de hoogste die kwaliteitsproducten in de markt met uitstekende klantenservice, snelheid en efficiency evenals zeer concurrerende prijzen wordt gecombineerd.

 

 

Het werken met prototypen die wij wij vaak werken met zeer kostbare ideeën en concepten zowel voor grote bedrijven als personen met een visie hebben begrepen. Daartoe bieden wij een volledig uitvoerige en volledige geheimhoudingsovereenkomst aan en zijn volledig geëngageerd aan het beschermen van onze cliëntenideeën.

 

 

Met meer dan de ervaring van tien jaar, ontwikkelen wij ons

en word zeer sterke op het gebied van de prototypevervaardiging.

 

 

Wij zijn zeker dat wij een groot werk voor u kunnen doen!

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : STAM

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 600,000-700,000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

De STAM was establisehd in 2007, etc. maakt de nadruk op snel prototype, vacuümafgietsel, SLA, het Snelle bewerken, de delen van het Bladmetaal.

 

Nu heeft de STAM vier brances, heeft een totaal van 96 reeksen CNC machines die in de Stad van Shenzhen en Dongguan-worden gevestigd, die zich in snelle prototyping van automobiele producten, medische producten, digitale delen, huistoestellen en gegroepeerde productie voor metaaldelen specialiseert. Wij bieden de professionelere, efficiëntere dienst aan onze valubaleklanten aan.

 

 

 

bedrijfsdiensten

Wij bieden een één eindewinkel voor het machinaal bewerken van de diensten aan!

 

CNCT bezat binnenlandse geavanceerde de verwerkingsproductielijnen van het bladmetaal.

 

Wij hebben krachtig productievermogen, onze automatische draaibanken, CNC draaibanken, CNC machinaal bewerkende centra, stempelmachines en koude rubriekmachines plus hulpmateriaal zoals malenmachine, malende machine, EDM en de samenwerking van onze partners, kunnen wij elk verschillende componenten ongeacht prototyping of de reeksproductie steunen.

  • Meer dan 10 jaar die en ervaring uitwisselen vervaardigen.
  • De kleine orde is beschikbaar
  • De superieure Gunstige prijs Goede dienst.
  • Levering op tijd.
  • Het harde werk van onze QC teamwerknemer waarborgde de stabiele kwaliteit.
  • Goed ervaren in het verstrekken van productie voor Douaneontwerp en OEM orde.

 

Het gunstige CNC Machinaal bewerken

Wij hebben DMG 5 as CNC machinaal bewerkend van Duitsland.

4 die as CNC materiaal machinaal bewerkt is de invoer van Japan. Zo er zal geen probleem voor uiterst kleine delen kleine tolerantie vereiste delenoem zijn. Ook hebben wij rijke ervaring in CNC machinaal bewerkend de dienst.

Welkom om voor nadere informatie ons over CNC te contacteren die de dienst machinaal bewerkt, zullen wij zeer gelukkig om met u zijn te werken en zullen ons beste de hele tijd proberen.

 

 

  •  

 

Bedrijfteam

De stam is een beroeps en hi-tech bedrijf dat op het gebied van prototype het maken en industrieproduct (identiteitskaart) een ontwerpt en wij hebben een groep agressieve specialisten die samenwerken.

 

De STAM heeft meer dan 20 hoogste desingers en de meeste ingenieurs heeft meer dan 5 jaar van de programmering van ervaring. Zij zullen van het verdelen van de producten, programmering en definitieve verzending opvolgen.

 

Werkend met technische deskundigen, analisten en ontwerpers om klanten van het merk en het productconcurrentievermogen als kern van een uitvoerige oplossing te voorzien, met inbegrip van markten en gebruikersonderzoek, merk en product planning, productontwerp, de kleine bathc verwerkende dienst. Verstrek de ontwerp cosulting dienst voor ondernemingen en binnenlandse en overzee klanten goed-kent om hen bedrijfswaarden te brengen.

 

BOLE RP&CO.,LTD
tweede, H Blod, de Industriezone Chang'an, Dongguan, Guangdong, China van Pingqian
Tel.:86-769-8228 -0918
China Van Goede Kwaliteit CNC Rapid Prototype Leverancier. Copyright © 2016 - 2019 cncmachiningprototype.com. All Rights Reserved.